Zachęcamy do udziału w 10. edycji Murcia Food 2021, podczas której zaprezentowane zostaną najnowsze osiągnięcia w dziedzinie technologii żywności. Wydarzenie odbywać się będzie w dniach 17 -21 maja 2021 w formie wirtualnych spotkań b2b z partnerami zagranicznymi oraz sympozjów poświęconych technologii żywności. Przewidziany jest również szereg konferencji i prezentacji, podczas których przedstawione zostaną nowości w branży.
Uczestnicy:
Obszary tematyczne:
I Projektowanie zakładów pod kątem higieny i bezpieczeństwa żywności:
II Biotechnologia:
III Technologia konserwacji. Aktywne i inteligentne opakowania.
IV Procesy automatyzacji i sterowania:
V Gospodarka w obiegu zamkniętym:
VI Technologie wodne:
9. edycja odbyła się w 2019 r. i zgromadziła 411 firm z 16 krajów. Opublikowano 525 ofert i zapytań technologicznych.
Rejestracja jest otwarta do 21. maja 2021
powrót