Zachęcamy do udziału w 10. edycji Murcia Food 2021, podczas której zaprezentowane zostaną najnowsze osiągnięcia w dziedzinie technologii żywności. Wydarzenie odbywać się będzie w dniach 17 -21 maja 2021 w formie wirtualnych spotkań b2b  z partnerami zagranicznymi oraz sympozjów poświęconych technologii żywności. Przewidziany jest również szereg konferencji i prezentacji, podczas których przedstawione zostaną nowości w branży.

Agenda wydarzenia

Uczestnicy:

  • firmy
  • uczelnie, centra technologiczne i instytuty badawcze z zaawansowanymi lub innowacyjnymi zapytaniami i ofertami w zakresie technologii spożywczych

Katalog uczestników

Obszary tematyczne:

I Projektowanie zakładów pod kątem higieny i bezpieczeństwa żywności:

  • alergeny
  • uwierzytelnianie produktów spożywczych, systemy szybkiej kontroli, itp.

II Biotechnologia:

  • biosensory
  • nowe produkty żywnościowe (prebiotyki, żywność funkcjonalna itp.)

III Technologia konserwacji. Aktywne i inteligentne opakowania.

IV Procesy automatyzacji i sterowania:

  • monitoring procesów, czujniki, łączność, robotyka, itp.

V Gospodarka w obiegu zamkniętym:

  • minimalizacja strat po zbiorach
  • cykl życia
  • ponowne wykorzystanie produktów ubocznych przemysłu spożywczego
  • inne obszary sektora rolno-spożywczego

VI Technologie wodne:

  • technologia uzdatniania wody w branży spożywczej

9. edycja odbyła się w 2019 r. i zgromadziła 411 firm z 16 krajów. Opublikowano 525 ofert i zapytań technologicznych.

Rejestracja jest otwarta do 21. maja 2021

 

 

powrót
Udostępnij post
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

KALENDARZ WYDARZEŃ

ENTERPRISE EUROPE NETWORK POLSKA WSCHODNIA
realizacja:
X

Strona korzysta z plikow cookies w celu realizacji uslug i zgodnie z Polityka plikow Cookies. Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu w Twojej przegladarce.